Jongerenreizen Griekenland

Jongerenreizen Griekenland

Op het eiland Kreta is Chersonissos de plek waar het allemaal om draait. Chersonissos heeft naast de heldere blauwe zee en de mooie natuur ook het perfecte uitgaansleven.

De zon schijnt er overdag altijd, dus je kunt heerlijk bij komen op je handdoek van de wilde stapavonden. Wil je overdag ook verder feesten kies dan voor Star Beach, een cool waterpark met gratis toegang. Je vindt hier leuke strandbarretjes met lekkere muziek, veel zwembaden en ligstoelen. Ook hier gaat dus overdag het feest gewoon door.

De boulevard van Chersonissos is de plek waar het allemaal gebeurd. De ene kant van de boulevard zit bordenvol gezellige restaurantjes en terrasjes waar je voordelig van je maaltijd kunt genieten. Aan de andere kant vindt je de leukste kroegen en coolste discotheken van Kreta. Deze namen moet je zeker onthouden Camelot, Bio Bio, Copa Cabana, Havana, New-York bar, het Hof van Holland, de Status, SlamFm Cafe, Amnesia, Mouragio en Cameo. En ook naast deze straat kun je verder gaan met feesten in bijvoorbeeld de Matrix.

Advertenties van onze partners

Zin in een vette hap? Friet van Piet is voor en na het stappen open om hier voor te zorgen. Wij vergelijken voor jullie alle aanbieders van een jongerenreis naar Chersonissos, zodat je niet het hele internet af hoeft te zoeken naar de juiste aanbieders.

Jongerenreizen naar Kos

Kos is een eiland dat lig in de Egeische zee, ten noordwesten van Rhodos en voor de Turkse kust. De hoofdstad van Kos is Kos-stad. Hier vind je mooie stranden met veel watersport mogelijkheden, leuke barretjes, terrassen, appartementen, hotels en een bruisend nachtleven. Kos-stad kent verschillende toeristische plekjes die je zeker niet moet missen, heerlijk op de fiets het eiland verkennen langs de oude stadswallen, het Asklepoin en het oude Romeinse woonhuis Casa Romana. Kos wordt niet voor niets het fietseiland van Griekenland genoemd. Op Kos is dus alles mogelijk.

Naast de vele historische plekjes kun je op Kos ook ontzettend los gaan. Ga langs bij Camelot Bar, Saloon Tex, Fashion, Heart Rock, West, Camel, White Corner, Cactus en Charisma. Dit zijn de bars en discotheken die je niet mag missen en zijn allemaal te vinden in Barstreet.

Jongerenreizen naar Rhodos

Rhodos is ook een van de Griekse eilanden. Het is een van de grootste eilanden van de Dodekanesos en het ligt onder Turkije. Rhodos-Stad bestaat uit drie gedeeltes, het antieke, het middeleeuwse en het moderne gedeelte. En is dus de perfecte locatie voor een wisselende vakantie. In het antieke gedeelte vind je de bezienswaardigheden zoals de Akropolis, het theater en het station. In het middeleeuwse gedeelte is de Ridderstraat de moeite van een bezoek waard. En in het moderne gedeelte is het jongerenstrand Elli Beach te vinden.

Ook op Rhodos kun je perfect stappen. In het moderne deel vindt je de Barstreet waar alle populaire discotheken zoals Colorado te vinden zijn. Ook de bekende bars Down-Under en Orange-Spot zijn te vinden in deze straat. Ook het oude centrum van Rhodos zit boordevol leuke terrasjes, winkeltjes en restaurantjes.

Jongerenreizen naar Gouvia en Ipsos

Maar hier houdt het nog niet op met de leukste bestemming van Griekenland. Ook Gouvia en Ipsos zijn bestemmingen die jou een top vakanite kunnen bezorgen. Kortom de eilanden van Griekenland kunnen er voor zorgen dat jij de vakantie van je leven hebt. Naast toeristische uitstapjes, mooie cultuur kun je er ook de avond van je leven hebben in de bruisende discotheken.

Speciale aanbiedingen Jongerenreizen Griekenland

Op deze website vergelijken wij, zoals al eerder beschreven, de reizen van alle aanbieders van jongerenvakanties naar Griekenland. Uiteraard wil jij vast ook graag een beetje extra vakantiekorting, kijk daarom goed rond naar wat alle aanbieders jullie precies te bieden hebben!

Offerte jongerenreis Griekenland? Klik hier