Jongerenreizen Canarische Eilanden

Jongerenreizen Canarische Eilanden

Wat is er nou fantastischer dan met een groep jongeren naar de Canarische eilanden? ’s Nachts lekker los gaan met je (nieuwe) vrienden in de beste discotheken en cafés, vervolgens lekker uitslapen en de dag weer beginnen met een verrukkelijke cocktail op de prachtige Canarische stranden met het helderblauwe water. Dat is nog eens een jongerenvakantie zoals die hoort te zijn. Een vakantie om nooit te vergeten.

Advertenties van onze partners

Activiteiten tijdens jongerenreizen Canarische eilanden

De bekendste eilanden zijn Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote en La Palma. Op deze eilanden heb je zeer veel mogelijkheden. Je kan ’s nachts uitbundig stappen en overdag aan het strand genieten van het zonnetje en de aangename temperatuur. Voor de avonturiers is er nog veel meer te doen: race rond op de quad of maak als een moderne nomade een ritje op een kameel. Zwem samen met de dolfijnen of volg een groep walvissen. Wil je eens wat meer zien van de prachtige vissen en koraalriffen op de bodem van de zee? Duik dan onder water tijdens een excursie en bekijk de mooiste zeeschildpadden en zeesterren. Liever de echte sterren beter bekijken? Ook dat is mogelijk, de Canarische eilanden vormen namelijk de beste plek van Europa om sterren te kijken.

Feesten op de Canarische eilanden

Wil je eens lekker uit je bol gaan met je vrienden, overdag genieten van het heerlijke weer en de hele nacht lang stappen? Op de Canarische eilanden zijn veel mogelijkheden. Vooral Gran Canaria en Tenerife staan bekend als echte feesteilanden. Op Gran Canaria en Tenerife zijn ook veel Nederlandse tenten te vinden. Op deze eilanden feest je door tot de ochtendgloren. Op de overige eilanden is ook veel te beleven en zijn er genoeg gezellige cafeetjes en kroegen. Zo is er voor ieder wat wils, of je nou liever rustig in de kroeg zit of juist in een discotheek, het kan allemaal.

Je moet eens op de Canarische eilanden zijn geweest om er achter te komen hoe geweldig de eilanden zijn. Of je nou van avontuur, natuur of stappen en zonnen houdt, het kan allemaal. Daarom zijn de Canarische eilanden ook populair onder vele jongeren. Subtropische omstandigheden gecombineerd met het beste entertainment. Om jongerenreizen Canarische eilanden kan je niet heen.

Offerte jongerenreis Canarische Eilanden? Klik hier