Jongerenreizen Turkije

Jongerenreizen Turkije

Turkije is de laatste jaren erg populair geworden onder de jongeren. Dit vanwege het prachtige weer, de indrukwekkende cultuur, de mooie natuur, maar bovenal het bruisende uitgaansleven dat elk jaar weer voor verrassingen en vernieuwingen zorgt. In elke populaire plaats van Turkije vind je wel een Nederlands kroeg of discotheek.

Jongerenreizen naar Marmaris

Aan de Zuid- Egeische kust van Turkije bevindt zich Marmaris een top bestemming voor jongeren. Je kunt hier heerlijke relaxen op het strand, watersporten, shoppen en natuurlijk ontzetten goed stappen. Marmaris heeft een gezellige haven met een boulevard waar je heerlijke restaurants vindt, een grote bazaar en een groot aanbod aan bars en discotheken.

Advertenties van onze partners

Tevens zijn er twee centra in de stad het oude en het nieuwe centrum. In het oude centrum vind je de bazaar, met veel kraampjes, winkeltjes waar je onwijs goed kunt shoppen voor een lage prijs. In het oude centrum is ook de Barstreet. Met een grote keus aan geweldige kroegen en discotheken. Arena is de grootste openluchtdiscotheek van Marmaris. Deze club heeft de juiste middelen voor jou perfecte avond, danseressen, lichtshows, lekker drankjes, special effects en natuurlijk goede muziek. Ook de Backstreet is een hele mooie discotheek waar veel top 40 muziek gedraaid wordt. Maar vooral Joy is erg populair onder de Nederlandse jeugd, dance, house, pop alles wordt er gedraaid. Maar wat Joy vooral populair maakt zijn de schuimparty’s. Hou je meer van dance muziek dan is Greenhouse echt jou club. Ook Mango, Holland House en Rembrandt liggen in de Barstreet en zijn zeker de moeite waard om eens naar binnen te gaan.

In het nieuwe centrum aan de Longbeach vindt je ook topdiscotheken zoals Vagabundo en Beach Club.

Jongerenreizen naar Alanya

Nog een topbestemming in Turkije is Alanya. Alanya ligt aan de Turkse Riveira in een rotsachtige kaap tussen twee zandstranden in. Het zit boordevol leuke dingen om jou vakantie helemaal compleet te maken.

Uitgaan in Alanya is top en speelt zich af in de haven. Aangezien het in Turkije altijd mooi weer is zijn hier veel openlucht discotheken te vinden. Breng een bezoekje aan Murphy’s Havana Club, Robin Hood, James Dean en Bellman. Ben je meer van de discotheken ga dan naar het Auditorium of ga naar de Summergarden.

Een populair strand onder de jongeren is Palm Beach, deze is te vinden op Kleopatra Beach en is de plek waar alle jongeren zich verzamelen voor, zonnen, chillen, jetskien, parasailen, banaanvaren en nog veel meer vette activiteiten. Ook worden hier de strandfeesten gegeven, de place to be dus in Alanya!

Jongerenreizen naar Turkije: de excursies

Wil jij niet de hele dag stilliggend van de zon genieten? Kies dan voor een van de vele uitstapjes die mogelijk zijn vanaf Marmaris, een dagje naar Rhods, een relaxing cruise, duiken, jeepsafari, dagje hamam alles is mogelijk. Voor watersporten kun je perfect raften op de Dalman rivier. Vanuit Alanya is het goed mogelijk om op een vette jeepsafari of ga raften. Ben je toch meer van het luieren, laat je dan lekker masseren in de Hamam.

Voor een onvergetelijke jongerenreis ga je dus naar Turkije! Want een vakantie Gumbet is echt de moeite waard!

Offerte jongerenreis Turkije? Klik hier