Christelijke jongerenreizen

Christelijke jongerenreizen

Offerte christelijke jongerenreis? Klik hier
Ga je graag op vakantie met vakantiegangers die dezelfde geloofsovertuiging hebben? Dan bieden christelijke jongerenreizen de uitkomst. Dit zijn namelijk speciale reizen waarbij de groep waarmee je op reis gaat allen de zelfde geloofsovertuiging hebben. Dit is wel zo fijn en vertrouwd voor tijdens de vakantie. De ideale afwisseling voor een onvergetelijke jongerenreis zijn de activiteiten en de tijd voor het geloof.

Afwisseling tussen gezellig en serieus

Hoe ziet een dag op een christelijke jongerenreis er dan uit horen wij je denken. Beeld je in dat de vakantiebestemming Frankrijk is en dat hier met een hele groep per bus naar toe gegaan wordt. Eenmaal aangekomen in het zonnige Frankrijk wordt er met de groep een bezoek gebracht aan Parijs. Hier is een ochtendprogramma opgesteld waarbij er leuke activiteiten georganiseerd worden. Gezellig met elkaar door Parijs slenteren om de speurtocht tot een goed einde te brengen. Na de gezamenlijke lunch is er tijd vrijgemaakt om met elkaar over het geloof te praten. Er worden verhalen vertelt, van persoonlijke verhalen tot Bijbelse verhalen.

Een boodschap tijdens je jongerenreis

Wanneer je als persoon openstaat voor het geloof dan zijn christelijke jongerenreizen de vakantievorm die helemaal aan zal sluiten bij het beeld dat je bij een perfecte vakantie hebt. Doordat er vanuit een solide organisatie nagedacht wordt over het programma tijdens de vakantie is er volop ruimte om te spreken, na te denken, te bidden en nader tot elkaar te komen. Dit is een boodschap waar het tijdens een christelijke jongerenreis om draait. Gezellig met elkaar het geloof ervaren en beleven.

Ben je na afloop van het lezen van bovenstaand nieuwsgierig geworden en heb je het idee dat een christelijke jongerenreis helemaal iets is voor jou. Neem dan contact met ons op en wij vinden een bijpassende christelijke jongerenvakantie.