De leukste reizen voor jongeren

Niets is leuker dan reizen en de wereld ontdekken. Zeker als je jong bent, zijn er veel verschillende mogelijkheden om de wereld op een unieke manier te ontdekken. Je kunt er voor kiezen om je reis te combineren met werk, school, een taalcursus of vrijwilligerswerk. Zo leer je nog beter een andere cultuur kennen en leer je veel over je bestemming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een tijdje te werken als au pair in America. Wil je reizen, maar ook je steentje bijdragen? Denk dan eens aan het uitvoeren van vrijwilligerswerk in het buitenland. Een andere unieke ervaring is het studeren aan een high school in het buitenland of het volgen van een taalcursus. Travel Active heeft een uitgebreid aanbod aan unieke reizen en leerzame culturele uitwisselingen. 

Werken in het buitenland

Travel Active biedt de mogelijkheid om in het buitenland te werken. Een populaire keuze is au pair zijn in het buitenland. Het is een leuke manier om een andere cultuur te leren kennen. Je bent volwaardig lid van een familie in het buitenland, dus je kunt ook wel spreken van een culturele uitwisseling. Je leert over de normen, waarden en gebruiken van de lokale cultuur. Daarnaast doe je leuke werkervaring op en ontmoet je nieuwe mensen. Je hoofdtaken bestaan uit het verzorgen van kinderen en het uitvoeren van lichte huishoudelijke taken. Au pairs worden veel gezocht in landen zoals Australië, Nieuw-Zeeland en Engeland. Ook is het mogelijk om au pair te zijn in Amerika. Als beloning voor je werk krijg je onderdak, zakgeld en je kosten worden vergoed. Daarnaast krijg je vrije tijd om te reizen en het land te ontdekken. Na terugkomst zul je ook de taal van je bestemming goed spreken. Er zijn verder nog genoeg andere mogelijkheden om te werken in het buitenland, zoals skiles geven in Oostenrijk of werken in de horeca in Australië. Je verdiende geld kun je gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen op je bestemming.

Vrijwilligerswerk in het buitenland

Reizen is leuk, maar de lokale bevolking helpen geeft een extra goed gevoel. Je draagt zo je steentje bij, je leert op een unieke manier een nieuwe cultuur kennen en je zult een enorme ontwikkeling doormaken. Vrijwilligerswerk buitenland zorgt voor een waardevolle reiservaring. Vrijwilligerswerk kun je uitvoeren in verschillende landen in Latijns-Amerika, Afrika en Azië. Je zult een van de vrijwilligersprojecten ondersteunen die zorgvuldig door Travel Active zijn geselecteerd. Naast dit waardevol werk kun je verschillende dingen ondernemen, zoals een taalcursus, een safari of de natuur ontdekken. Ook is het mogelijk een groepsreis te maken in combinatie met vrijwilligerswerk. Travel Active helpt je bij de voorbereiding zodat je er niet alleen voor staat. Voorbeelden van vrijwilligerswerk zijn werken op een schooltje, het geven van voorlichting, werken in een ziekenhuis en meewerken aan een sportproject.

Middelbare school in het buitenland

Zit je nog op school en heb je behoefte aan een unieke buitenlandervaring? Dan is studeren aan een buitenlandse school een optie. Een middelbare school Amerika is een totaal andere ervaring dan een Nederlandse middelbare school. Je kent ze misschien wel uit de films en televisieseries. Studeren aan een high school in Amerika is dan ook populair. Het is ook mogelijk om te studeren aan een middelbare school in landen zoals Australië, Brazilië en Zuid-Afrika. Je leert een nieuwe cultuur kennen, je kunt vakken volgen die in Nederland niet gegeven worden en je maakt vrienden voor het leven. Je verblijft bij een gastgezin, wat de reis een echte culturele uitwisseling maakt. Travel Active biedt programma's aan in dertien landen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een taalcursus te volgen. Denk bijvoorbeeld aan het leren van Engels in Amerika, Spaans in Argentinië of Portugees in Brazilië.